30 Augusti / Skolstart


Jag har fått höra att ni hungrar efter blogginlägg där hemma.. Sommaren har varit galen och full utav jobb och det har därför inte blivit så mycket bloggande. Inget alls som ni kanske märkt. Sommaren har som sagt var varit fylld av jobb. Värmeböljor på över 40 grader har gjort att det vart helt olidligt att vistas utomhus, poolen var bara precis lagom svalkande och många eftermiddagar har dörför spenderats i den. Barnen har vissa veckor gått på läger, fotbollsskola, ridläger, pysselläger, tennis med mera vilket har resulterat i mycket skjutsande fram och tillbaka. Man skulle kunna säga att vissa dagar har jag fungerat mer som taxi och kock än något annat.

Mamma, Pappa och Jonas har varit här och hälsat på vilket var väldigt kul! Känns helt galet att jag har spenderat 9 månader utan dem, i ett annat land. Trots det kändes allt, och jag menar verkligen ALLT, som vanligt vilket var lite konstigt med tanke på hur mycket jag har utvecklats, förändrats, vuxit och lärt mig under den här tiden.

Efter mycket om och men, funderande, bollande med familj och vänner har jag slutligen tagit ett beslut gällande förlängning. Jag har bestämt mej för att förlänga mitt år i USA med 6 månader, vilket alltså innebär att jag kommer hem någon gång i Juni nästa år, istället för November i år!

Nu har skolan börjat igen för barnen, Cooper och Devon har börjat fjärde klass vilket medför mer läxor, Tea har börjat i Kindergarten vilket är detsamma som sexårs i Sverige. Tea har bytt skola och går numera på samma som sina bröder. Stor tjej! Pojkarna tränar fotboll tre dagar i veckan, Devon har börjat träna Karate och Cooper gör just nu basketball tryouts, alltså han testspelar för ett basketlag med de bästa nioåringarna i hela Bay Area. I morgon åker Tea till New York tillsammans med sin mamma, och jag stannar hemma med Cooper och Devon :)

Vi kommer fortsätta att ha sommar i cirka 6 veckor till, sen börjar hösten (som kan jämföras med Svensk sommar :P) 

Livet är underbart!



Studsmatta med lilltösa!




Mamma och jag bakade kanelbullar med Tea



Jonas leker med barnen i hot tuben!







Sen åkte vi och såg San Fransisco



Bror och jag och Golden Gate Bridge



På upptäcksfärd



Tea hjälpte pappa att göra i ordning deras bild. Händig tjej :)



Sista frukosten tillsammans på Millie's




RSS 2.0