8 Februari

Det har gått en vecka nu sen Hawaii och jag är tillbaka i dom gamla rutinerna. Det var jag väl i och för sig redan första dagen, det sitter i ryggmärgen nu ;) Det är skönt att vara hemma och sova i sin egen säng och träffa barnen igen fast samtidigt ledsamt att åka ifrån Hawaii. Tur att jag åker tillbaka dit igen om en månad :)
.
Tiden går fort nu. Idag fick jag mail från Cultural Care om att jag måste ansöka om datum för flygresan hem till Sverige inom en månad. Det är som sagt var redan februari, och mitt år slutar i Maj. Egentligen har det redan slutat en gång, men nu är det på riktigt. När det är slut så är det slut. Ett år och sex månader i USA har gått så ofattbart fort men samtidigt långsamt. På nåt sätt börjar det kännas nu. Det börjar dra ihop sig. Jag längtar efter att komma hem, träffa mamma och pappa, farmor pch farfar och mormor och alla vänner. Samtidigt är det läskigt. Läskigt och nervös och roligt och underbart och helt sjukt. Jag vill stanna här fast åka hem. Att åka som au pair till USA är det bästa jag gjort i mitt liv, något jag aldrig kommer ångra och samtidigt kommer att säga "hej då" till alla vänner, San Francisco, min familj och framför allt mina underbara barn bli det svåraste jag gjort i hela mitt liv. Så mycket känslor i omlopp, det är kaos i mej.
.
Idag har det vart en bra dag, Carro sov här, jag jobbade på morgonen och gick sen ner till poolhuset och väckte henne ur sin skönhetssömn. Sen käkade vi en snabb frulle innan vi drog till La Boulange och fikade med Hanna och Erika. Släppte sedan Carro hemma hos sin gamla värdfamilj (hon skulle överraska barnen och plocka upp dom på skolan idag) och drog sedan till reservatet och fick lite frisk luft och motion. Sen en snabb dusch, och nu ska jag strax kila och hämta pojkarna på skolan. Sen väntar en eftermiddag med det vanliga innehållet: Läxor, skjutsa hit skjutsa dit, laga middag packa väskor och snacks för i morrn. Sen ska jag jobba kväll eftersom min värdpappa är i NY och min värdmamma ska ut och träffa sina vänner. Förhoppninsvis hinner vi kolla en film i bion innan det är läggdags ;)
.
Tea's senaste sötaste små kommentarer:
.
I bilen på väg hem från skolan, alla barnen sitter i bilen.
Cooper "Look, a Jaguar, that one is soooo rare! It's so cool, look Elin!"
Tea: "Where Cooper, where? I can't see it, I can't see it. COPPER WHERE IS IT??!!"
C "That car is sooooo rare! I can't believe we just saw one!"
T (very dissappointed) "Oh. Are you talking about a car? I thought it was a Jaguar".
.
Hon har alltså suttit och kollat ut genom bilrutan och trott att hon ska få se en riktig jaguar springa förbi på Happy Valley!!! Haha!
.
.
En annan dag frågade hon hur många dagar det gick på ett år, och lade sedan till "I think it's sixty-five hundred."
Jag svarade: "It's actually 365 days".
Tea: "WOW I was sooo close!!!!!"
.
.
Sötan! Jag kommer sakna henne någo enormt när jag lämnar familjen..
-
Dags för mig att plocka upp pojkarna nu. Tjingeling! Ps. Jag lägger kanske upp några bilder senare om jag hinner..
.

RSS 2.0