30 Mars / Onsdag


Underbar, underbar UNDERBAR dag! Upp i morses, gjorde morgonen som vanligt och allt bara flöt på.. Droppa alla 6 barnen på olika skolor (mina 3 plus 3 grannungar som vi car poolar med, anyway, har nog sagt det förut..) och sen hem igen.. Storstädade hela poolhuset tillsammans med bl a Britney Spears, Kesha och Lars Winnerbäck. Mycket trevligt och mycket behövligt. Hann med att sola en halvtimme innan jag fick ett ryck och impulsåkte till Target och köpte sommarkläder (rackarns, där rök veckans lön...) Lyckan bara rusade fram genom kroppen när jag susade fram på freewayen med rutorna nervevade, grym musik i högtalarna och solen skinande utanför. VARMT! Varmt, ooh så varmt! 30 grader har det vart :)

Projektjobb från 1-2, bloggade lite på barnens blogg som jag har ansvar för.. Vid 2:30 plockade jag upp pojkarna, de läste i bilen och jag solade benen medan vi väntade på att Tea Sloane skulle sluta skolan (vid 3). Eftersom jag är en så f r u k t a  s v ä r t snäll au pair tog jag med barnen hem istället för till biblioteket för att göra läxorna (vilket alltid är en chansning). Ungarna var små änglar. Cooper och Devon gjorde i stort sett klart alla sina läxor, utan att klaga eller gnälla och Tea satt och skrev alla siffror från 1-100 (alldeles själv, jag skojar inte) plus hela alfabetet. Hon glömde iof sej de tre sista (åäö) men det sa jag inget om. Hon är ju trots allt bara 5 år...

När läxorna var avklarade ville ungarna bada, och inte säger jag nej till det en dag när vi har 30 GRADER VARMT! HAHAHAHA! Så resten av eftermiddagen/kvällen spenderade vi i poolen med ett litet break för middag och brownies. Efter det hade jag satt på hot tuben så vi avslutade kvällen i hot tuben, i solnedgången med musik och dans. Ah, life is good!



This is paradise.





Cooper visar all sin (alldeles för mycket) kärlek!





och sen kom hajarna, Hajarna, HAJARNAAA!

Jennifer och Andy är på en konferens i SF under veckan (Jennifer håller tal i kväll och Andy i morrn) så jag jobbar till ca 11:30 ikväll. (Den är 10:30 nu). Har tagit in barnen för natten, läst grekiska myter, fixat sparkling water, kliat ryggar och masserat krampande vader. Pust, det är inte lätt att vara mamma ;) (Men jag tycker ändå att jag gör ett ganska bra jobb :P)



När katterna är borta dansar råttorna på bordet. Vi passade på att baka brownies när J & A var borta hela em/kvällen.. UPPSKATTAT!

Jag kan inte ens sätta ord på vilken bra dag de har vart, helt superbäst! Awesome! Crazy! Dundermega fantastiskt! Om ändå alla dagarna kunde vara såhär.

ps. Ungefär fram till, låt oss säga november, kommer vädret att vara så här fast varmare. Vad sa ni, hade ni snö där hemma i Sverige? Regn? Ungarnas humör däremot är inte lika lätt att förutspå. Men man kan ju inte få allt härilivet.

ps2. jag vet, nästa år av mitt liv kommer förmodligen bli sämre än sämst. Bäst att passa på att njuta av detta.



Cuddling with my kids. I love them!



“When I’m a grownup Im gonna have one pink Ferrari. And two red Ferraris! Actually four. Two red and two pink Ferrari. I’m very famous, or at least, I am going to be!!”

COOPER x 3

Vid ett tillfälle idag hittade Cooper min ring på matbordet.
C "Whats's this?"
E "It's my ring"
C "ARE YOU MARRIED?!!!"
E "no"
C "Engaged?!!"
E "no"
C "So who gave it to you?"
Jadu lille vän, jag köpte den själv är svaret :) Cooper är för tillfället väldigt intresserad av allt som har med kärlek att göra.....

Lite senare tittade och pekade han på mej och frågade:
"How many carrots have they?"
Det var iaf vad jag trodde han sa, och jag bara stirrade på honom. Carrots? Nu har han fått stora dåndimpen av solen och värmen, vadå morötter?!!
E "Excuse me?"
När han upprepade frågan hörde (och fattade) jag äntligen vad han sa:
"How many carats have they??"
Han pekade alltså på mina örhängen (som förmodligen var väldigt billiga men) som ser ut som diamanter ;)

.. och sist men allra allra bäst!!!

Idag hittade jag en post-it lapp på Coopers skrivbord, med Coopers handstil på.


Det stod: Elin plus David Hultström are in love
Sen hade han ritat en pussmun.
Ja
hmm
No offence David, men jag tror definitivt inte att jag har nämnt ditt namn en enda gång för min värdfamilj
Jag vet inte ens om jag sagt namnet "David" under mina 4 månader här i Cali
Så frågan år
HUR I HELA FRIDENS NAMN kan Cooper veta att jag har en kompis som heter David Hultström?
Dom har ju inte ens bokstaven Ö i USA..
Snacka om chockad jag var/är...
Jag får konfrontera honom någon dag.

Det var allt för den här gången..

jo juste: Jag åker till MIAMI om 6 dagar!!!


27 Mars / Söndag


Idag åkte hela familjen till Powell's, en godisaffär inne i Laffayette. Ungarna var eld och lågor och denna händelse var det enda de pratade om under dagen.

Devon: "I would recommend the triple push pop cause it has three different flavors, it's only $3:25 and it lasts a long time. I wouldn't say that it lasts forever, nothing lasts forever unless it's not rebuilding itself when it comes to the last piece."


Tea: "I love love looooove Powell's, it's my favorite place eeeever! It has so many candies, I love it! My favorite is same as Devon, triple push pop! Yes it's my favorite place in the whole world!"

Efter det åkte vi till Walnut Creek och kollade på en Disneyfilm i 3D - jag både skrattade och grät. Väl hemma igen inser J att hon inte hittar sina glasögon, men att hon fortfarande har 3Dglasögonen på huvudet. Hmmm, kan det möjligen vara så att hon slängde sina egna, riktiga glasögon i recyklingen av 3Dglasögon? J åker tillbaka till bion och letar igenom hela stället, utan att hitta sina glasögon - och när hon går tillbaka till sin bil har och fått en p-ticket (igen) och det är en bärgningsbil i närheten! HAha varför är jag inte förvånad? Eter att hon räddat sin bil under bergar'n så åker hon till en affär och köper nya dynor till utemöblerna. När hon kommer hem visar det sej att dom inte alls passar och att vi måste åka och lämna tillbaka dem. Jennifer suckar, tittar på mej och säger:

"Det är vid sådana här tillfällen man undrar om man går framåt i livet, eller om man faktiskt går bakåt."

Annars rullar det på som vanligt.







26 Mars / Fredag


Life according to Tea Sloane: “If you don’t do things that you are supposed to (like closing the front door when leaving the house), you’ll get in big trouble with Jesus and God and… and… and SANTA!! To real life!!”

Snuttan!


25 Mars / Torsdag




Jag och min syster!

Barnens reaktioner på mitt nyblonderade hår:

Cooper: Whaaaatta!!!!? Did you dye your hair?
Devon: WOW! Looks like a bigger version of Tea Sloane!
Tea Sloane: Yeah I like it! Looks like mommy. I love her! Where is she?

Igår åkte vi till en hamburger restaurang i Walnut Creek för att käka middag. Pojkarna var jättesega och vi andra fick sitta och vänta på dem i bilen innan de till slut dök upp.

Elin "Did you guys close the front door?"
Cooper & Devon: Noooo.

Medans en av dem springer tillbaka och gör detta hör jag Tea i baksätet:

"If you don't close the front door you will get in big trouble with Jesus and God and... and.. and Santa!!!"

Vi talade inte om för ungarna vart vi skulle (det var en överraskning), och under bilresan säger Tea åter igen något alldeles underbart:

"Elin! You always wear your hair down when we are going to CPK (California Pizza Kitchen). Can you please, pleeease put your hair down? "

Tea Sloane filosoferar om livet.



Till tandis!



Cykeltur!



Plocka blooommor!







Sen hitta vi ett apelsinträd på Rahara dr.



Ikväll blev det CPK! Jag är superlycklig för jag slipper ju laga middag ;)



Älskar henne. Kommer ha stora problem att åka hem. Nä förresten, inte stora. Enorma.



21 Mars / Söndag

Hade ett såkallat "Halleluja moment" häromdagen. Lilla TSloane och jag låg på hennes säng och övade på att läsa! Med hjälp av bilder och att först skriva av ordet, sedan bokstavera och "låta" som bokstäverna så läste hon!!!! Hon har läst ungefär ett ord tidigare (ordet nut, haha :P) så detta var första gången "på riktigt "och jag fick vara med, där i detta fantastiska ögonblick och vara en del utav det! S u p e r c o o l t !!!! Nu låter jag kanske lite överdriven, men nej jag överdriver inte! Det var en av de häftigare stunderna i mitt liv. WOW.

I övrigt har har helgen bestått av fredagsfest, lördagslathet, 8 timmar hos frissan (Jag är numera blond. Ja det är sant.), ganska mycket mat, väldigt mycket sötsaker, shopping, film i bion, vänner och regn. Det har regnat i stort sett hela veckan och idag sa Jennifer att det ska regna i 11 dagar till.

-I didn't sign up for this, sa jag som svar på den kommentaren och hon bara skrattade ;)

Ikväll när jag kom tillbaka från frissan åkte jag med hela min familj till ett Crêpes ställe i Walnut Creek. Supersmarrigt och FULLT AV CALORIER!! Beach 2011 - here I come!!! Jag åt en crêpe med tomat, ost och avocado och till efterrätt blev det en fylld med peanutbutter and chocolate. I bilen på vägen hem retades jag och Andy med Jennifer för att hon fått en p-ticket på $300.

J- HEY!!! Why are you two always ganging up against me? Elin, why are you and I never ganging up against Andy??
A- O COME ON!! You two are aaalways teasing me for all the machines I buy!
E- Yeah, but you DO BUY a lot of machines that you a) never use, and b) if you ever use them you always end up realizing they aren't working as you want them to, and c) that always leads to that you have to buy a new, more expensive machine!
A- That's not true!
J- Elin, that's SO true! But hey, Andy, why are we never ganging up against E?
E- Oh man, don't even THINK about it!

HAHAHAHAHAH! Jag älskar mina v-föräldrar, dom är störtsköna!

Väl hemma igen tog jag vanen och plockade upp Sofie. Vi drog till Safeway och hyrde en film och sen avslutades helgen hemma hos Carro2 med lite snacks och tre personer i en säng som faktiskt är ganska stor (och ofattbart skön), men som för stunden kändes väldigt liten. Trångt men mysig, förutom det faktum att Carro käkade torkat sjögräs som luktar gammal srumpa (smakar förmodligen så också). Men jag antar att man inte kan få allt här i världen. Nu ska jag nana, i morrn är det dags för en ny 45-timmars jobbvecka. Tur man tycker om sitt jobb säger jag bara!!!


Snuggling in my favorite chair with my favorite girl!








Färsk frukt och UNO i solskenet på balkongen :)


Tea Sloane + Strawberry chocolate whipped cream crêpe = giant mess. Still, a very cute mess!


17 Mars / Torsdag



De senaste dagarna har det hänt ett stort antal grejer som vart roliga, underhållande, söta och underbara. Här kommer ett litet urval:



Tea-Bear plockade en blomma och sa: I picked this one for you and me and mommy! <3


I morses vid frukosten skulle Cooper dra ett skämt för mej. Såhär lät det:

Cooper ”E, listen to this joke! What word starts with f- and ends with -uck?”
Jag (chockad, road & förvånad. Mestadels chockad) “Oh Coop, come on! That’s very inappropriate!”
Cooper och Devon I kör “It’s firetruck!!!!”
Cooper ”E, WHAT were you thinking of??!!!”

Jadå, där blev man dragen vid näsan av två 8-åringar!




Häromdagen när jag och Tea skulle plocka upp Kai-Kai på skolan så spöregnade det. Eller det regnade iaf, så jag tänkte vara lite klurig och lägga upp det på ett fint sätt så att jag skulle slippa gå i regnet utan jackan som jag glömt hemma.

Jag ”Hey TS, vad tror du? Ska vi parkera bilen på biblioteket och hela vägen i regnet, och bli alldeles KALLA och BLÖTA? Eller ska vi helt enkelt ta bilen till hennes skola, plocka upp henne och åka tillbaka till biblioteket,  VARMA och TORRA och du kan kolla på FILM i bilen.”

Gissa vilken respons man fick på det lilla utlägget, när man använt alla de viktiga nyckelorden så som film, cosy och warm.

TS ”Oh Elin, I LOVE rain!! Lets walk! Thank you soooo so so much!”

Duh. Halvvägs till skolan huttrade Tea till och sa:

”Brr, it’s kind of cold. I wish we bringded an umbrella!”



När jag vid ett tillfälle skulle ta tag I middagen så diskuterade jag med Jennifer hur vi skulle lägga upp det hela. Den här störtsköna kommentaren fick jag då!

Jennifer ”Why don’t we make it like a big smorgasbord, so everyone can pick whatever they want for dinner?”



Och är det inte UNDERBART när det händer saker som bevisar att jag alltid har rätt? T ex, jag har sedan min första vecka här tjatat på Coop och Dev om att de måste stänga sina ryggsäckar, annars kommer de att tappa ut saker ur väskan. Vad händer? Jo, en dag när vi är på väg från biblioteket till bilen hittar jag Dev’s musikmapp på marken utanför biblo, och spritt runt om kring ligger det papper som blåst all världens väg (papper som vart hans spelläxa) för vinden.

Och till valentines day gav jag ungarna pärlplattor och plastpärlor från IKEA, vilke iaf C och TS älskade. Numera är det mest Tea som pysslar och jag säger (varje gång) till henne att hon måste sätta på locket, annars kommer hon en dag att spilla ut alla pärlorna och det kommer inte att blir roligt. Vad händer?



Woupsi!



I lördags när jag skulle åka till Sf med jossan och fira St Patricks Day fick jag syn på några lustiga figurer utanför gaten.. Hmm?





I lördags kväll tog jag pojkarna och åkte och bowlade!



In till SF på St Patricks Day - firande!





It was crowded!




Jossan var med, såklaaart!








Sen mötte vi upp några amerikanskavänner :D



--och satt i gröngräset och göttade oss. Någon hade med sej girl scout cookies... :S



Och det var parad och grejer :D


9 Mars / Onsdag


Sent om sider, är kommer det en liten bildbombuppdatering om vad som hänt sen sist.

FREDAG



Springa en runda i reservatet..



.. vilket är väldigt vackert och väldigt behövligt..



Eftersom det var fredag hade pojkarna övning med sitt band i Orinda. Sen drog vi till Yogurt Shack och Peet's och festade loss!

LÖRDAG



Pojkarna hade sista basketmatchen för säsongen. Jag insåg att jag inte sett en enda av deras games (fy skämms) så jag följde med J & A och kollade, fastän jag var off.



Donuts och troféer, kan det bli bättre?



På eftermiddagen, vid tvåtiden, var hela det svenska teamet bjudna på BBQ i moraga, hos några riktiga amerikanska killar...! Vi käkade utmärkt goda hamburgare (köttköttkött)...



...och körde lite beerpong.



E & C



T, J , C



Elin & Derrek



Adam, Carro, Tove, Elin





Josse & Derrek





Vid 4:30 var jag tvungen att åka hem och ta hand om mina barn i ca 3 timmar, vilket kändes hyfsat ovärt, med tanke på att J & A var hemma halva tiden, och vid 8 kom det en babysitter. Men iaf, jag uppskattar verkligen att jag inte behövde jobba till 10:30 som det var sagt från början!! Cooper och jag skadade våra stortåar (tåar?), så jag fick leka doktor och ta hand om honom ;)

Vid 8 kom Jossan och "Kocken", en av de amerikanska killarna och plockade upp mej, vi åkte tillbaka till BBQ:n och fortasatte partyt ;) Senare ringde vi taxi och åkte till Berkeley, bara för att vandra runt i regnet, inse att alla fraturnety-hus hade guestlist (och vi stod inte på nån utav dem), polisen cirklade runt i området, och det bara regnade mer och mer... Så vi tog en taxi tillbaka och sen sov alla utom Carro över ;) En rrrrriktigt lyckad kväll, förutom regndelen då ;)

Söndagen var en recoveryday och på kvällen hände det grejer som jag inte pratar om här på bloggen :P

MÅNDAG



Lillastumpan hade ballet/dansklass på Oakwood (TS i ljusblått)..



...tillsammans med kusinen Kai-Kai.. (i ljusrosa)










TISDAG



Jennifer tog Cooper och Tea till doktorn på morgonen (Cooper hade kruppanfall under natten, Tea skulle ta ut alla sina 11 stygn ur fingrarna).. Doktorn var inte där. Till ett bokat möte. Hon droppar barnen på skolan och vid noon plockar jag upp dom igen och vi försöker än en gång att nå doktorn. Äntligen dyker hon upp. En virrig gammal tant. Jag och barnen möter iaf upp Andy utanför doktorsmottagningen och tanken var att jag skulle lämna barnen med honom och sen åka hem igen. Det var bara det att Tea var helt vettskrämd över att ta ut alla stygnen och ville därför att jag skulle stanna med henne. (mina tankar: Okej. Elin, du fixar det här. Du måste vara stark. Du är den vuxna i den här situationen.) Jag tänker också att jag förhoppningsvis har vuxit ifrån min blod/sår-skräck. Icke. När doktorn sakta med säkert börjar klippa och dra ut stygnen, en efter en, håller jag Tea i handen, försöker trösta, lugna, och hjälpa henne så gått det går (medans Andy typ håller fast henne). Efter ca 4 stygn känner jag hur jag blir ruskigt illamående, det börjar svartna för ögonen och surra i öronen. Jag ursäktar mej snabbt och går ut i väntrummet, sticker huvudet mellan knäna och nästan kräks och svimmar, med en milt sagt förvånad Cooper mittemot mej. Suck. Tea Sloane, 5 år, fixade det hela bättre än mej. Mycket bättre. Till råga på allt var det henne som stygnen skulle tas bort på. Inte mej..

Senare ska jag skjutsa Tea och Kai-Kai någonstans, och innan jag stänger Teas bildörr tar jag tag i hennes bara ben och överröser det med kyssar. Hennes reaktion:

-Elin, stop kissing my leg! Why are you ALWAYS kissing me??!

Jag svarar:

-You know why....

Tea vänder sej om mot Kai-Kai och säger:

-Don't tell nobody.............!!!! She's in love with my heart!


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! So cute! Jag trodde helt klart att hon skulle säga: Cause you love me...


6 Februari / Helgen





Mitt hjärtegull! ♥

Hahahahahahahah! Jag säger bara en sak: Det har vart en alldeles för bra helg för att vara sant! Förträffligt bra! Kan hända att jag skriver lite om den i veckan men nu är jag trött. Måste sova. Beger mej till drömmarnas land med ett leende på läpparna! Godnatt!

Det är roligare att prata med någon som inte använder långa, svåra ord, utan korta, lätta ord, som: 'Vad sägs om lite lunch?'.

// Nalle Puh


3 Mars / Torsdag


Hemsk dag. Jag vet inte vad som pågår just nu, men ungarna har vart helt odrägliga. Jennifer tror att det är fullmånen som påverkar oss alla. Jaja, jag vet inte det jag, men jag är iaf helt slutkörd efter den här dagen. Och det fina i kråksången är att jag ska ha alla tre barnen, ensam, både fredag och lördag kväll. Urk. Nu måste jag sova. Gud ge mej styrka!



Tea och jag hade picknick i gröngräset idag. Ungen var full av energi och mellan tuggorna skulle hon kolla till "sina" jordgubbsplantor...



... träna sina splits..





På vägen hem efter att ha droppat Cooper på basketträningen såg Tea och jag Bambi, Bambis pappa, Bambis farmor, farfar, syster och lillebror. Det bara kryllar av dom! Jag såg också en överkörd (död, blodig) tvättbjörn, men den stannade jag inte och tog kort på och jag sa det inte till Tea. Uääh.

På kvällen fick Cooper en Time Out på sitt rum pga dåligt beteende. Ca 35-40 min senare hittar Jennifer ett kuvert utanför hans sovrumsdörr. På kuvertet stod det:

For God only. From your stupid and selfish creation Cooper.

Inuti fanns det en bild på Coop och Dev som bebisar och en liten note som sa:

Dear God make this night be good. I have been stupid, selfish and a coward. Please take this wish and make it come true. From Cooper.

Jag, Jennifer och Andy bara tittade på varandra och visste inte om vi skulle skratta eller gråta. Dessa ungar. Giv mej styrka och låt morgondagen bli a piece of cake. De har åtminstone inga läxor att göra, plus att de får kolla på film och käka dessert eftersom att det är fredag. Hoppas, hoppas, hoppas!


2 Mars / MIAMI BABY!!!



JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! 6-10 april, spring break 2011 kommer jag att spendera i MIAMI tillsammans med Caroline Strindlund, Josefine Swärdh och Tove Larsson!!!!! OJOJOJ! Ikväll bokade jag både boende och flyg och jag bara känner hur g r y m t BRA detta kommer bli!!!!!!

En  månad kvar, Miami here we come!!! Nu ska vi göra ytterligare ett ställe osäkert!



Vem kan tro att den här bruden bara är 5 år? Idag stal hon den här jackan från Jennifers "gift drawer". Hon såg supervuxen ut!

När jag sedan körde henne och Julia till skolan hörde jag dem prata på i baksätet - som ett gamalt par! När jag sedan (som vanligt) bad om en puss lutade hon sej fram och gav mej en nätt liten kyss på kinden. Sedan vände hon sej om mot Julia och viskade (precis så högt att jag hörde):

-She loves me......

Jag väntade ett par sekunder, vände mej om och sa:

-Tea, I loove you!

Tea log mot mej, vände sej sedan mot Julia igen och sa:

- You see! I told yah!





1 Mars / CARROS FÖDSLODAG



Nu har vi tisslat och tasslar här för att dölja vårat fix, och vi lyckades något otroligt bra! Idag är det Caroline Strindlunds  20:e födslodag, och hon trodde att alla hennes vänner var tvungna att jobba sent, utom lilla jag.. Så vid 7-tiden skulle hon komma och hämta upp mej och vi skulle dra en pizza på Pizza Antica i Lafayette och fira lite grann tillsammans bara vi två.. Det var bara det att när hon ringde mej och stod utanför gaten var huset fullt av blåa ballonger, gula serpentiner, tacos, levande ljus, partymusik och fem SUPERNÖJDA tjejer! Jag drog en vit lögn och svarade:

- Asså, jag är jätteledsen men jag har stressat som ett as och är ändå inte riktigt klar, kan du komma in och ge mej 10 min så kan vi åka sen? (Alla brudar stod knäpptysta och lyssnade)

Stackars Carro suckade och kunde inte annat än att komma in i huset. (Vilken misslyckad födelsedag var förmodligen en av tankarna som snurrade i skallen på henne.) OJOJOJ vad överraskad hon blev när det hoppade fram 5 glada ickejobbande tjejer och kastade ballonger över henne och skrek grattis! Snacka om lyckat överraskningsparty, hon hade inte en aning om vad som pågick!

Lyckan var total när vi senare plockade fram en barntårta som jag, Carro och Sofie bakade tidigare idag! Då refererar jag till ett av Carro1s facebookinlägg från tidigare idag, som lyder:

- Min första födelsedag utan barntårta :(

Och vilken tårta sedan. Hemmabakad tårtbotten och hemmagjord vaniljkräm (supersmarrig)! Sen var det ett lager med hallonsylt och grädde på toppen! Dekorerad med 20 ljus och svenskt godis!!



Tårtbak hemma hos Carro2



Lillflickorna hjälpte till med att slicka bunken!



Förberedelser!




Josse fixar grönt!



Carro2 och Sofie kockar turkeyköttfärs till tacosen!



Huvudpersonen har anlänt!!!!! SötisCarro1!



Jossan och födelsedagsbarnet











Alla mina brudar! GO SWEDEN!















Ja, det kommer nog upp ca 200 bilder till på facebook (så fort min kära vänner skickar dem till mej OCH jag har tid att ladda upp dom). Nu blir det sängen för min del, gonatt!


28 Februari / Måndag



11 stygn. Ja jag frågar mej fortfarande, hur får man plats med 11 stygn på två så små, söta 5 år gamla fingrar?!! Ofattbart, obegripligt, olidligt. Tycker så synd om henne, min lilla tös! Men hon är stark, tuff och grym! Andy tog henne till vår doktor i morses och jag tänkte att han kommer väl bara lägga om ett nytt förband. Men nähä då, han syr i henne. HAN SYR I MIN FLICKA!!!!!! Och jag som lipade över att sy tre stygn när jag tog bort en fjuttig leverfläck. Pinsamt Elin, pinsamt! Men hon fick behålla alla fingrar och mår under omständigheterna bra vilket är huvudsaken. Idag plockade jag upp henne och Julia på skolan vid 11.45 och åkte sedan raka vägen till biltvätten. Lämnade bilen där för att få en invändig och utvändigt tvätt och ”ny bil-lukten” fixad (YES!) och gick sedan två block till Starbucks. Där käkade vi lunch och busade lite innan vi plockade upp bilen och åkte till Yogurt Shack för att fortsätta frossa i godsaker. I övrigt var det en vanlig dag med homework club på biblioteket, hem och käka snacks, sen spelade jag basket med pojkarna och fixade middag.

Ett ”roligt” ögonblick var när jag tillsammans med Tea var på väg för att plocka upp Kai-Kai på hennes skola, och jag inser att bensinlampan lyser. Hmm. Hur länge har den lyst? Ingen aaaning! Jag visste att det skulle finnas en knapp någonstans i bilen som när man trycker på den visar hur många miles man har till tom tank. Jag visste dock inte vart den satt så jag ringde Andy och frågade. Efter lite pyssel hittar jag knappen och jaha ja, men vad spännande! Skärmen visar ”0 miles” till tom tank, så rooooligt! Stod i ett rödljus med Kai-Kais skola åt ena hållet och bensinmacken åt andra hålet, 0 miles till tom tank och klockan tickar på, alldeles för snabbt! Men jag kör ett wild card och svänger åt vänster mot Kai-Kais skola och ber samtidigt till Gud att bensinen ska räcka! Och jodå, jag lyckas plocka upp Kai-Kai i tid OCH ta mej till bensinmacken! BOOOOOM!

Innan middagen gjorde Tea namnskyltar till bordet. Hon skrev allas namn och målade en bild. Cooper fick en trollslända, Devon fick en sol, jag fick ett hjärta (!!!!!!!) och på sin egna målade hon sej själv med ett stort bandagerat finger!!! Haha, hon har humor iaf! :D

Ett annat fint ögonblick var när pojkarna vid middagen retades med Tea och frågade hur mycket 8+8 var. (De trodde att hon inte kunde klura ut det.)

E-Hmm, lets count on our fingers, I’ll help you! How many fingers do you have?
TS-Right now….. eight! (två är ihopbandagerade).
E-That’s perfect! Let’s use your eight and then you can have eight from me.

Sen räknade hon alla våra fingrar och jorå, det blev 16!!! :D



På starbucks :)





-Yes ma'am!





Same old E!



Cooper och Tea pusslade. Det var tydligen ytterst smärtsamt för C att lägga prinsesspussel, men han offrade sej för sin skadade syster. Så gulligt!


RSS 2.0