21 Maj / Lördag



Fredag: Carrobarret och jag åkte till Walnut Creek när vi var  off på kvällen. Fastnade i bilen på parkerinegen framför Google maps på min telefon. Väldands intressant stad den där Göteborg. Vi snackade på om kusiner och barndomsminnen och framtiden innan vi insåg att Forever 21 stängde inom 5 minuter.. Sen rushade vi hur fort som helst och han precis innanför dörrarna innan dom låste så man inte fick komma in längre.. Sen gick vi där ett tag och spontanshoppade innan vi åkte hem till mej. Snyltade lite ost och jordgubbar av mina värdpäron och sen skulle vi göra ansiktsmasker och ha en relaxing kväll i poolhuset. jovisst, båda två vaknade upp i morses, väldigt trötta (vi gick och la oss vid 4-tiden) och med en väldans träningsvärk i kroppen (vi dansade och sjöng till gamla och nya godinga under större delen av kvällen).. Fint sällskap, fin musik, fin ost samt ett galet träningspass gjorde den kvällen komplett.

Som sagt vaknade vi morses och var allt annat än pigga på att jobba! Som tur va skulle jag och Andy ta ungarna till en Makers Faire i San Mateo. Frukosten sköljdes ned med två gigantiska kaffe och sen njöt jag av 1.5 timmes biltur i bmw:n. Inte helt fel. Väl framme på mässan (som förövrigt Pappa hade älskat!!) var det totalt kaos! GIGANTISKT område fullt med teknikprylar, hemmabyggen, robotar, science, och en massa experiment av olika slag, (och typ en miljion människo)r. Håll i barnen!!! Men det är väl ingen som blir förvånad över att vi tappade bort Devon under 15 minuter.

Jag har Tea i ena handen och Andy har Cooper i ena handen och jag tittar på honom och frågar:
"Var är Devon?"
Andy "Jag vet inte, jag trodde han var med dej!"
Jag "VAH!! Jag vet inte vart han är jag troode han var med dej!!!!"

Sen sprang vi runt som galna i en byggnad större än ett ridhus, helt nedsläckt med bara en massa neonljus och andra partylampor som enda lyse. Fullsmockat med folk också. Som tur var hittade vi honom tillslut, sen käkade vi massa skräpmat, och fortsatte äventyret. (Andy med ett fast tag om Devons arm.)

På hemvägen såg vi en massa coola bilar t ex:

Porsche, Carrera
Aston Martin
Tesla
Corvette
ett hundratal Mustanger
och en bmw z4 (en convertible bmw som Andy hade innan han köpte sin nuvarande bil..)

Sen var det ju en convertible Saab 900, en volvo S60 och en XC90.. Så jodå, det var en fin dag detta ;)

Väl hemma tog jag en välbehövlig nap, sen har jag käkat middag och nu har jag precis tvättat av mej ansiktsmasken som vi egentligen skulle ha gjort igårkväll.. Dags att krypa ner i sängen och kolla på "Pretty Woman" som ramlade ner i brevlådan igår. Livet är fint. Sen måste jag sova tidigt, för i morrn är en STOR daag! Vi ska nämligen åka till Great America/Six Flags, ett enormt nöjesfält som ligger i Santa Clara!! DET blir grejer det!



18 Maj / Onsdag


Näe nu har jag dragit på mej någon skit igen så jag är supertrött hela dagarna. Hela förmiddagen spenderade jag i sängen framför min nya tv (!!!!) och kollade på Glee, Gossip Girl och andra sköna serier. Plockade upp ungarna efter skolan, åkte hem, åt snacks och gjorde läxor. Sen satte jag helt enkelt alla tre framför tv:n i work out roomet och la mej i soffan och tog en tvåtimmars nap. Skönt! Sen var det middagsdags och nu är jag off och tillbaka i sängen. Ikväll ska jag kolla på American Idol och kanske en och annan film. "A walk to remember" ramlade in i brevlådan idag.. Ja, de är så det är. Sorgligt men sant. Detta är vad jag gjort idag ;)

 

MEN! Nästa vecka händer det grejer!! på tisdag åker jag, ungarna och Andy till Stanford där vi ska få träffa MC Hammer! Han som sjunger "U Can't touch this"!! Eventuellt ska jag sitta med på en föreläsning Jennifer håller i och sen åka runt och se Stanforduniversitetet!! Hur coolt är inte de? Haha!

Älskar den här bilden. Tycker den visar att man kan vara 20 år, åka till ett annat land, med annan kultur/språk, bo i en storstad och ta hand om tre vilda ungar. Den påminner mej om att jag faktiskt är bra :)

 


17 Maj / Tisdag

Idag satt jag och pusslade ett Prinsesspussel med Tea. Helt plötsligt, från ingenstans kommer den här utläggningen (tänk er detta tillsammans med en hel massa armvifftningar, kroppsspråk och ansiktsuttryck):

This is my favorite princesses. First is Jasmine from Aladdin, then:

Ariel (mermaid)
Snowwhite (Snövit)
Sleeping Beauty (Törnrosa)
Cinderella (Askungen)

And last is Belle (Skönheten och Odjuret). Do you know why? She has weird hair, it has a big bump on it and I don't like bumps in hair. And I don't really like her dress.

HAHAHA!

Sen såg hon mig sitta och knappa på telefonen för glatta livet (var ju tvungen att skriva upp allt så jag inte glömde något) och då utbrister hon med ett morr:

"GrrGGR!! You are typing it in to your phone!!!" (Hon gillar varken foton, videor eller någon annan form av dokumentering nuförtiden. Inte pussar heller för den delen, det är hon allergisk mot.)

Ja svarade: "No, I'm not, I promise!!"

Sen morrade hon lite till innan hon (med blicken spänd i mej), sakta lyfte ena handen och gjorde "I'm watching you" tecknet (pekar först med två fingrar i ögonen, sen sakta vrida handen och peka med samma fingrar på mej)
.
SO CUTE!! Jag skrattade nästan sönder :)

För övrigt har vi ett krig pågåendes här i huset, ett så kallat kuddkrig som har pågått de senaste veckorna. Det började med att Jennifer tog med sej Tea till "the cosy pillow store", en affär där dom, förvånande nog, säljer kuddar. Hon köpte med sej två jättemysiga, ludna kuddar hem som hon har i sitt sovrum. Tea blev genast avundsjuk och började titt som tätt smyga in i deras sovrum och ta en kudde med sej in i sitt rum, varpå Jennifer strax smög efter tog tillbaka kudden. Efter ett tag köpte J ett par till sånna kuddar och jag har även införskaffat mej två egna att ha här nere i Poolhuset. Jag trodde att kriget nu skulle vara över eftersom alla har sina egna kuddar, men icke! Idag upptäckte jag att det saknade en kudde i min säng! Jag säger bara en sak. Nu är det krig.

Lägger upp en bild från den gamla goda tiden när man läste Kemi B...


..och Fysik.


Man var alltid så glad på den tiden.


Det var då vi rockade på skolresorna..


..hade hopp om en bra framtid..


Jag har hört att vi körde stridsvagn, var grymma på att parkera och startade på backen i nedförsbackar.


Jag har hört att vi var riktigt grymma helt enkelt och jag saknar oss <3



Bästeveckan



Jag vet, har vart hemskt dålig på uppdatering av bloggen men jag har liksom tappat suget. Inget roligt längre.

Kan iaf informera alla som fortfarande klamrar sej fast vid bloggen att den senaste veckan var guld. Nättan & Bowenius anlände förra lördagen och sen dess har vi hunnit med enormt mycket och haft det oförskämt kul ihop. Golden gate bridge, lombard street, highway 1, San Francisco, Fishermans Warf/ pier 39 för att bara nämna några.. Vi har också hunnit med att sola och hänga vid poolen (Nättan kallade sej "hudexperten" vilket ledde till att både hon och Bowenius såg ut som kokta kräftor i två dagar), tränat magmusklerna (med andra ord skrattat), ätit, Bowenius har sagt dumma saker som t ex:

"Vem är egentligen den där Rajban? (Ray Ban)"

En annan gång kastade jag mej över henne i sängen opch kramar henne och "skedar" med henne. Jag ropar:

"NÄTTAN jag skedar med Bowenius!!"
....varpå bowenius, halvkvävd och stel som en pinne får fram:
"Man kan INTE skeda en kniv!!"

Vi har helt enkelt härjat runt precis som på den gamla goda tiden. Jag vill bara kapsla in denna veckan i en glaskula och spara förevigt så att jag sen kan plocka fram den när det känns ensamt. Alla skratt, minnen, känslor och underbara stunder.



  "When it hurts to look back, and you're scared to look ahead, you can look beside you and your best friends will be there”


RSS 2.0