Fredag / Christmas Eve!!



Började dagen med ca en timmes skypande med min underbara familj i Sverige! Så mysigt, de satt framför granen och öppnade de julklapparna som jag gett dem och det var bara så härligt :) Sen en timmes jobb, fixa iordning frukost och hjälpa alla ungar så att de var redo för en av dagens stora händelser! The nutcracker på San Francisco Ballet! Sååå bra! I loved it! Finner inga ord för detta, men det är helt klart något som man måste uppleva någon gång i livet!

http://www.sfballet.org/performancestickets/nutcracker.asp?bcpid=622274215001&bckey=AQ~~,AAAABm817ak~,dMHthNCc433rI0PbRkz2kj37vXIA-EtS&bctid=589252841001

Länken går till en trailer för Nötknäckaren, titta på den! Min favoritscen (en av dem) var den när alla dansarna hade vita klänningar och dansade i snön :)

Thank you soooooooo much Jennifer and Andy (and Dave) for inviting me! I had one of the best times of my life <3
 






Efter balletten åkte vi till J´s mamma och pappa, Kay and Dave, och där spenderade vi resten av dagen. Vi åt massa mat, och framför allt: Öppnade massa paket. Vardagsrummet såg ut som en krigszon efteråt ;) Hade en jättemysig känsla hela dagen, det var varmt och cosy, ljudet från en brasa som sprakade muntert i öppna spisen blandades med barnens glada rop och skratt över sina julklappar :D I loved that too!

Av Tea fick jag en illrosa stickad scarf, av Cooper fick jag en jättefin stickad basker och handskar med specialfunktion, de funkar att använda på iPhones och iPads ;) Av Devon fick jag massa goda chokladpraliner från Ghirardelli och Lindth. Alla barnen hade själva kommit på vad de skulle ge till mej, och själva valt ut grejerna :) Det betyder mycket för mej :) Av Kay fick jag dessutom en body lotion och massa svenska grejer från Nordic House!

Plötsligt får Jennifer ett av sina underbara infall och säger att alla ska säga något snällt om mej, och det var typ 15 personer i rummet då!

Tea sa: I like her hair
Jennifer: Love her smile and laughter
Kai Kai (6-årig kusin): I like her teeth ;)
Andy: I like that you are so calm (höh?)
Jan, Jennifers syster: - Lätt och rolig att umgås med!
Dave: Sättet du samspelar med och påverkar alla barn
Men Daves bror kom lätt med den bästa kommentaren:
- I like that you are not blond! Jag svarade:
- I'm so sorry to tell you this, but I have been blond....... Alla skrattade ;)

Dagen avslutades med att jag och Jennifer åkte till kyrkan för lite Christmas carols! Nu har barnen gått och lagt sej. Inatt sover de i vardagsrummet framför öppna spisen och julgranen, för att de ska försöka "fånga jultomten", eller iallafall få sej en titt på honom när han hoppar ner genom skorstenen och fyller julstrumporna! Undrar hur det ska gå... (Speciellt med tanke på att dom tände en brasa i öppna spisen.. I år får du det hett om öronen, Santa.. eller rumpan?)

Xoxo E

Ps. Så fort jag fått alla dagens bilder från J & A så kommer det bli världens bildbomb här, bara så ni vet :)
Ps. 2. Om ni inte förstått det på mitt lyriska svamlande i detta inlägg, så vill jag bara göra klart för er alla: Jag kan inte ens föreställa mej ett bättre sätt att fira julafton på, här på andra sidan klotet! Jag är jätteglad och nöjd med dagen! <3



Kommentarer
Postat av: Chrisjohanne

This is a truly fantastic site, which I stumbled upon through google, I must say it has been a pleasure viewing this site and I am very happy that I found it, excellent content, keep up the good work and good luck.

2011-02-10 @ 12:24:12
URL: http://chrisjohanne.bloglyric.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0