1 Februari / Tisdag



MEN BRA JOBB BJORKIS! Eller ska jag säga Körkis?! Vem blir förvånad när jag säger att jag försov mej i morses?! Ingen. Okej. Det sjuka är att jag var så säker på att jag hade allt under kontroll när jag låg där i sängen. Jag var helt övertygad om att jag hade koll! Drömmen jag hade var på nåt stört sätt så verkligen att jag inte fattade att jag drömde. Jag och My Larsson va på väg att segla i en pytteliten segelbåt, från Sverige till USA. Vi började i Fröjered och på nåt underligt vänster kom vi bara till Tidaholm (det här är inte den realistiska delen). Och det sjuka slutar inte här, för med oss i båten var Dennis Albinsson (?) och Erik Högman (?!)!! Underlig kombination. Anyway, hela tiden som jag drömde att vi seglade och provianterade (och sen mötte vi Helen Kennemark på Ica) så visste jag på nåt underligt vis att jag bara var hemma i poolhuset, i sängen. Fast den känslan var ju på riktigt fast den va i drömmen. För i drömmen hade jag ju full koll på att jag kunde sova typ 20 min till, fast i verkligheten hade jag behövt gå upp 20 min tidigare. (okej jag vet inte riktigt hur jag kunde få den drömmen till att vara realistisk. Segla till USA? Från Fröjered?) Sen avslutas drömmen tvärt av att Jennifer ringer och jag inser direkt att allt bara var en dröm. Pinsamt!

Uppe i huset var frukosten i full gång och det var ungar, mat och grejer överallt. Jennifer bara skrattade åt mej när jag berättade om min dröm och det var väl tur det ;) Andy erbjöd sej att ställa in lamporna i poolhuset så att de tänds automatiskt på morgonen, och det fick mej att börja asgarva! SÅ typiskt honom att komma på en sådan sak. Frågan är om han kan göra om hela poolhuset till en stor vibrerande, tjutande väckarklocka? Verkar vara det som behövs för att få upp mej på morgonen.  Jag får prata med honom om saken.

OM GÅRDAGEN:

Tea var supersöt! När vi var på väg för att plocka upp Kai-Kai på skolan har hon världens föredrag för mej om varför det är bra att vara en big girl!

Some good reasons for being a big girl:

x You are tall
x You can have bubblegum
x You van have candy

Sen var hon tyst och funderade ett tag och säger sedan: Yeah, you can have everything you want when you are a big girl. Thats why I'm breking my promise to my dad (hon har lovat att alltid vara liten och söt, att inte växa).

Sen förklarade hon vart gränserna går för big/small girl.

-E, you are a big girl. I'm a medium girl. A medium girl is 10 years old. Or five, like me. A small girl is like a baby.  In many years, when you are not taking care of me anymore, you can come back and then I'm a big girl! Like in 10 years. (vi hjälptes åt att räkna på fingrarna) Then I'm 15 years old, that's a big girl, and you are gonna be reeeally old. Like a grandma!

That's why I love her! <3


Kommentarer
Postat av: Camilla

Gud jag saknar hennes idéer om livet. Wise medium girl ;)

2011-02-02 @ 11:22:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0